ΤΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ- Η ΕΚ[ΠΛΗΞΗ!

 

Κυκλοφορεί και το ανθυγιεινό σεξ. Ο καπετάν ηλίθιος δεν αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο και παίζει άφοβα και αδιάφορα όταν έρχεται σε επαφή με το άλλο φύλο. Ρίσκο είναι και το ασφαλές σεξ, όσο αυτό σε κάποιον θεωρείται τέτοιο με την δικιά του. Να του κληρώσει το φλουρί, μάλιστα απ' εκεί που δεν το περιμένει.

Βρώμικο σεξ δεν υπάρχει, κατά τους ειδικούς. Ανάμεσα σε δυο ανθρώπους επιτρέπονται όλα, κι όταν λέμε όλα εννοούμε όλα. Αρκεί, βέβαια, να το γουστάρουν οι ίδιοι. Αρκεί οι δύο εραστές να έχουν τη διάθεση να το ψάχνουν και σε κάτι άλλο.

Αυτός είναι ο άγραφος νόμος της σεξουαλικής, πολύ περισσότερο και της ερωτικής συνεύρεσης. Αν, δηλαδή, και στα δύο άτομα λειτουργεί όχι μονάχα η επιθυμία, ίσως και η ανάγκη να παρθούν, διότι τους καλεί ο έρωτας, το συναίσθημα. Τα κάνουνε όλα! Είναι ανοικτοί σε κάθε τι άγνωστο, αδοκίμαστο, ικανό να τους χαρίσει απόλαυση και να φέρει πιο κοντά τον έναν στον άλλον. Επειδή δεν θεωρούν ''κακό'' και ''αμαρτωλό'' οτιδήποτε επιθυμητό στο σεξουαλικό σμίξιμο. Επειδή μια γυναίκα π.χ. δεν νοιώθει πεινασμένη, βρώμικη, ανώμαλη, αν ακολουθήσει τον σύντροφό της και σε κάτι «διαφορετικό».

Με την ευκαιρία, το ερώτημα: «Ποια είναι η δημοφιλέστερη φαντασίωση στις γυναίκες». Έχασες ό,τι άλλο πεις εκτός από την εξής διαπίστωση, σύμφωνα με επιστημονική έρευνα: Εκείνο, λοιπόν, που περισσότερο φαντασιώνεται η γυναίκα είναι ο... βιασμός της! Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι η γυναίκα επιθυμεί να βιαστεί, πολύ περισσότερο από άγνωστο. Από κάποιον που δεν συμπαθεί. Απεναντίας! Να, όμως, που αυτό περισσότερο σκέπτεται, σίγουρα από φόβο. Το σεξ παρά τη θέληση της ή με βία.

Ο βιασμός, ναι! Αυτός είναι αποκρουστικός και καταδικαστέος, και ποινικά, και ηθικά. Αν, όμως, θέλουν κάτι και οι δύο, μάλιστα αυτό τους αρέσει, τότε θαρρούν ότι δεν είναι βρώμικο και το πιο «βρώμικο». Στο φινάλε είναι κάτι προσωπικό τους, ακατάλληλο σε τρίτους.

Διαβαστε ακομα:

ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΣΕΞ ΚΙ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΣΠΟΡ... ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ!